Restaurant Veer

Wij zijn helaas gesloten.

Welkom op de website van restaurant Veer!

Restaurant Veer is een karakteristieke pand dat zich bevindt voor de ingang van dierenpark Landgoed Hoenderdaell. U bent bij ons van harte welkom voor koffie met gebak, een heerlijke lunch of gezellig een borreltje op ons ruime terras.

Het restaurant beschikt over een sfeervol ingerichte serre waar je onder het genot van een hapje en drankje kan genieten van een prachtig uitzicht over het waterrijke natuurgebied het Lage oude Veer. Het Lage oude Veer is een oude geul in de Anna Paulowna polder die vroeger het water van de Zijpe afvoerde. Het restaurant heeft een sfeervol ruim terras waar u tijdens de warmere dagen kan genieten van onze gastvrijheid.

Landgoed Hoenderdaell biedt met Restaurant Veer ook een locatie voor bezoekers van het dierenpark die voor of na hun bezoek willen genieten van een hapje en een drankje. Het team in de bediening en de keuken bezorgt u graag een smakelijk dagje uit. De menukaart heeft voor ieder wat wils. Ook aan de kids is natuurlijk gedacht!

Komt u ook proeven?

Openingstijden:
Wij zijn helaas gesloten.

Betaalmogelijkheden:
Kas/Pin/Creditcard
Wanneer u met een groep komt, is alles los per persoon afrekenen helaas niet mogelijk. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Honden
Het restaurant is niet toegankelijk voor honden. Buiten op het terras zijn ze wel van harte welkom.

Invalidentoilet
Het restaurant beschikt over een invalidentoilet.

Speeltuin
Naast het terras van Restaurant Veer ligt een leuke speeltuin, die vrij toegankelijk is voor de kleinere gasten.

Parkeerterrein
Parkeer uw auto gemakkelijk op het parkeerterrein van Landgoed Hoenderdaell. Vanaf hier wandelt u, langs de kiosk van Hoenderdaell naar Restaurant Veer. Naast het terras vindt u een fietsenstalling waar u uw fiets kunt neerzetten. Het parkeerterrein beschikt over laadpalen voor uw elektrische auto.

Cadeaubonnen
Wij verkopen ook cadeaubonnen.
Wij nemen alleen bonnen van het restaurant en van Landgoed Hoenderdaell aan. Andere cadeaubonnen nemen wij helaas niet aan.